TRAITEUR

Noorse kreeft € 6,5/100 gr.
Creuses oesters € 2,00/stuk
Platte oesters € 3,00/stuk
Huisgemaakte vissoep € 10,00/liter
Huisgemaakte bisque van garnalen € 12,00/liter
Huisgerookte zalm (voorgerecht) € 14,00/pers.
Gerookte paling (voorgerecht) € 15,00/pers.
Tomaat met handgepelde garnalen (voorgerecht) € 16,00/pers.
Tomaat met handgepelde garnalen (hoofdgerecht) € 16,00/pers.
Garnaalcocktail met handgepelde garnalen (voorgerecht) € 16,00/pers.
Terrine van ganzelever (huisgemaakt) met uienconfituur
Graag WEEK op voorhand bestellen!
€ 20,00/250 gr.
Bouillabaisse met toast en rouille € 27,00/pers.

 
Alles graag 2 DAGEN op voorhand bestellen, aub!

Vismijnstraat 24, Zeebrugge    -     050 54 59 54